Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

İşin en uygun cihetı, bütün bu renklerin canlılık halinize veya stil tercihlerinize rabıtlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Ancak, renk karıştırma kârlemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolaylıkla elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını izlemek muhtevain gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle ameliye bir şekilde istediğiniz her şeyi harika bir şekilde boyayabilirsiniz.

Küşade gri duvar boyalı ev bark dekorasyonu olmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Bu özelliği sebebiyle akılalmaz esnek bir kullanım sağlayan antrasit rengi, asilli temsil etmesi ve gayrı metalik özelliklerini zarfında çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin mirlıca özelliği şunlardır:

Bu etmenlerin kullanma nicelikı anatomi rüşvetsı üzerinde vasıtasız yüksek olacağından tasarım sırasında dikkate kızılınması gerekir.

Bu renk berenarı kullanışlı ve ön vericidir. Uyanıklık edilmesi gereken anrasit mai duvar boyası renginin derin tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Hararetli renk tonları ile elan zıt pastel yalınlık renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yan yana çoğunlukla dekore edildi. Ince amma abartısız bir havaya ehil ve her şeyden önce çağdaş bir vadi yaratmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir balans, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız meydanda gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden himmet alabilirsiniz.

Antrasit renk konut dekorasyonunda modern ve kostak bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Antrasit renk ömür alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği gibi möble ve aksesuar seçenekleri sinein de güzel bir tercihtir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih antrasit duvar boyas edecekseniz ve gri duvar kağıdı konut dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin durum aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olabilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili antrasit duvar boyas kadar hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler natürel bir antrasit gri boya his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page